Τρόποι Πληρωμής

Το podonaria.gr σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε αγορές με πολλούς και ενναλακτικούς τρόπους πληρωμής για τη δική σας ευκολία και εξυπηρέτηση. Για να πραγματοποιήσετε μια αγορά πρέπει πρώτα να έχετε κάνει εγγραφή και να έχετε αποδεχτεί τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου. Η εγγραφή είναι δωρεάν, και είναι απαραίτητη για την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής :
 

  • Αγορά με Πιστωτική-Χρεωστική Κάρτα/Προπληρωμένη Κάρτα

Αγοράστε την προσφορά μέσω Πιστωτικής-Χρεωστικής Κάρτας/Προπληρωμένης Κάρτας Paypal σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης. Μπορείτε να αγοράσετε τις προσφορές με όλες τις πιστωτικές-χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa /Visa Electron/MasterCard. Βεβαιωθείτε ότι κατά την καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας σας δεν έχετε κάνει κάποιο τυπογραφικό λάθος, πχ να έχετε βάλει κάπου παύλες ή κάθετη γραμμή ( π.χ. αν κάποια κάρτα λήγει τον Ιούλιο του 2021 τότε πρέπει να βάλετε 0721 και όχι 7/21). Κανένα στοιχείο της κάρτας σας δεν αποθηκεύεται στους servers του Sockclips.gr, ούτε έχουμε πρόσβαση σε οποιοδήποτε απο τα στοιχεία της κάρτας. Επίσης έχετε την δυνατότητα ακύρωσης της αγοράς πατώντας cancel. Σε περίπτωση που η συναλλαγή σας δεν ολοκληρωθεί λόγω στιγμιαίου προβλήματος του λογισμικού, βλάβη ή διακοπής πρόσβασης στην σελίδα τότε θα θεωρηθεί ότι δεν έχετε πραγματοποιήσει την αγορά της προσφοράς και θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσετε. Όταν η διαδικασία πληρωμής ολοκληρωθεί επιτυχώς θα σας αποσταλεί e-mail με οδηγίες εκτύπωσης του κουπονιού. 

  • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό ή Κατάθεση μέσω e-banking

Αγοράστε την προσφορά μέσω τραπεζικού εμβάσματος σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς του Sockclips.gr:

Τράπεζα: EUROBANK GR5902600630000420200655891

Αιτιολογία: To oνοματεπώνυμο σας και κωδικός της παραγγελία σας που εμφανίζεται μόλις κάνετε την αγορά στο ενημερωτικό email.

Με την εξόφλησης της αγοράς με κατάθεση σε έναν απο τους παραπάνω τραπεζικούς λογαριασμούς θα πρέπει η απόδειξη κατάθεσης να σταλεί με email στο info@sockclips.gr ή να ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 211.012.7342 το τμήμα πωλήσεων του Sockclips.gr για την πραγματοποίηση της κατάθεσης.

  •    Αγορά με Αντικαταβολή

Αγοράστε τα μαγικά sockclips με αντικαταβολή και παράδοση στο χώρο σας, εντός 1-2 ημερών από την ημέρα παραγγελίας, μέσω της ACS.

Συμπληρώνετε τα στοιχεία αποστολής της αντικαταβολής στην ειδική φόρμα και το κουπόνι θα είναι στον χώρο σας με 4,00 ευρώ επιπλέον.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία μην διστάσετε καλέστε μας στα τηλέφωνα 211.012.7342

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.